Vicces póló webshop segítségével hirdetjük saját weboldalunkat

A legjobb barátaim és én riasztótechnikával foglalkozunk. Nagy álmunk volt egy ezzel kapcsolatos weboldal létrehozása, és a kitartó munkánknak hála, a múlt héten el is startolt az oldal.

Természetesen elkezdtük az oldal reklámozását is. Hirdetéseket adtunk fel különböző online újságokban, illetve a népszerű közösségi oldalakon is. Azonban valami ennél kreatívabbat is szerettünk volna.

A húgom megkérdezte, miért nem nyomtatunk vicces pólókat. Az ötlet tetszett nekünk, és mivel a hugi illusztrátorként dolgozik, megkértük, hogy készítsen pár ötletet.

Amikor meglett a kész terv, póló nyomtatással foglalkozó céget kezdtünk keresni. Az egyik ismerősünk a LOLmarkt.hu – Vicces póló webshop nevű oldalt ajánlotta.

LOLmarkt.hu – Vicces póló webshop

Az ismerős szavában bízva rá is kerestünk az ajánlott weboldalra. A LOLmarkt.hu – Vicces póló webshop alapvetően egy kacagtató pólókat áruló online bolt. Vannak tehát saját maguk által dizájnolt pólóik is, amelyek közül tetszés szerint válogathatunk.

A nyitóoldalról 5 témából választva haladhatunk tovább, ami 5 kategóriára osztja a bolt saját tervezésű pólóit. A kategóriák között olyan címkéket találhatunk, mint pl. lány- és legénybúcsúra tervezett, vagy a filmes pólók.

Egyedi mintájú pólók elkészítését is vállalják

A LOLmarkt.hu – Vicces póló webshop nem csak saját tervezésű humoros pólókat kínál a poénos ruhadarabok szerelmeseinek, hanem egyedi minták nyomtatását is vállalja.

Az egyedi, saját magad által tervezett minták – a cég saját mintás pólóihoz hasonlóan – prémium minőségű pólókra kerülnek. Ráadásul 1-2 napon belül nálad is lehet. Amennyiben saját mintát vagy fotót szeretnénk egy pólón látni, ezt e-mailben jelezhetjük a cégnek.

Ha az e-mailezés annyira nem fekszik neked, természetesen személyesen is elmehetsz a boltba. Ebben az esetben ott helyben vehetsz részt a tervezési folyamatban. Az üzlet munkatársai pedig segítenek abban, hogy saját ötletedből menő és vicces póló lehessen.

Ráadásul attól sem kell félned, ha van egy király ötleted, és a megvalósítás útjában egyedül az áll, hogy nem tudsz rajzolni. A LOLmarkt.hu – Vicces póló webshop képzett grafikusai ugyanis a leírásod alapján megrajzolják a tervet. Neked pedig csak el kell azt fogadnod.

Vicces pólódat villámgyorsan viselheted is!

A webshop munkatársai hihetetlenül gyorsan dolgoznak. A kínálatból kiválasztott vagy a saját magad által megtervezett póló 1-2 napon belül nálad lehet. Ha délelőtt 10 előtt rendelsz, biztos lehetsz abban, hogy még aznap feladásra kerül a rendelés, másnapra pedig meg is érkezik hozzád.

A weboldal összességében nagyon király. Saját pólóik is zseniálisak, így szerintem azokból is rendelek majd valamit. De először persze megvalósítjuk a húgi tervét, és elkészíttetjük saját vicces reklámpólóinkat.