Riasztottak a lányok, itt vannak a legújabb kedvezmények

Mielőtt elindulok haza a melóból, minden alkalommal felhívom a riasztósokat, és megkérem, hogy a telefonhívásom után legalább két percet várjanak, és azt követően riasszák be az épületet. Mivel nagy átalakítások színhelye az irodánk, így a legcélszerűbb a riasztórendszert aktiválni. Ilyenkor kérik a jelszót, és a hívásom után néhány perccel távolról aktiválják a riasztó berendezést.

A mai napon amúgy is riadókészültségben voltam, de ezt az izgalmi állapotot a barátnőimnek köszönhettem. A közös messenger-csoportunk már reggel élénken pörgött, a legújabb akciós kuponok lázba hozták ugyanis a csajokat. A legfrissebb sinsay kedvezmény és egyéb akciók miatt hamarosan a kuponkodok.hu oldalon találtam magam. Belevetettem magam ennek a szuper weboldalnak a kiaknázásába! A több ezer kupon és a több száz webáruház bőséges kedvezménnyel állt a rendelkezésemre. Újból megállapítottam magamban, hogy milyen szerencse, hogy létezik ez az oldal és elkényezteti a vásárlókat. Temérdek időt spórolok meg azzal, hogy mindent egy helyen megtalálok. Csak rákeresek a bennem felötlő márkára, és azonnal megtudom, hogy van-e számomra valamilyen érdekes akció…

Miután a sinsay kedvezményeket átnéztem, az ecpo kuponok tekintetében is felzárkóztam. Ezek a kedvenc márkáim, ezért ezeket csekkoltam a kuponkodok.hu weboldalon elsősorban. Most fedeztem fel, hogy mennyire szórakoztató módon tanítja a vásárlóit ez a site. Egy cuki kis videóban bemutatásra kerül a kuponkódok aktiválása is. Így már biztosan mindenki számára érthető, hogyan illessze be az elérhető kedvezményeket a vásárlásaiba.

A weboldal amúgy is kényesen ügyel arra, hogy a kuponjai élesek legyenek és működőképesek. Rövid visszajelzést kér minden vásárlás során, hogy számukra is megnyugtató legyen a válasz: működik a kód. A visszajelzés rendkívül fontos számukra, hiszen ha mégis probléma lenne valamelyik kuponkóddal, azonnal lépéseket tudnak tenni a probléma elhárítására.

A kuponkodok.hu igényes a technológiára is, amivel az oldalát működteti. A legmodernebb technikai megoldásokkal él, hogy gyorsan és biztonságosan használható legyen a vásárló számára. A kuponok átláthatóak, nincsenek felugró ablakok a használatuk közben, tisztán és egyszerűen érvényesíthetőek. A háttércsapat számára is fontos, hogy a kuponjaik minél egyszerűbben használhatóak legyenek, hiszen a fizetésüket befolyásolják a jutalékok. Mind a vásárlóknak, mind a weboldalnak a kedvezmények minél nagyobb számú elérhetősége és érvényesítése tehát a prioritás.

A kuponkodok.hu magyar vállalkozás, az egyetlen olyan magyar oldal, amely összegyűjti, rendszerezi és ingyenesen hozzáférhetővé teszi a kuponokat. Számos olyan webáruházzal állnak kapcsolatban, amelyeknek az akciói kizárólag ezen a felületen találhatóak meg. A cég mindent megtett az évek során, hogy ingyenesen biztosítsa a kedvezményeket, és ez a hitvallása jelenleg is.

A rengeteg kupont tematikus rendbe szedve is megtaláljuk a Kategóriák fül alatt, de más szempontok szerint is keresgélhetünk az oldalon. Különösen izgalmas csoportosítások a CSAK nálunk, a Hamarosan lejáró kuponok, a Top 50 kuponkód. Engem most a sinsay kedvezmény hozott a weboldalra, de biztos, hogy más márkától is vásárolni fogok. Örömmel ajánlom mindenki figyelmébe a kupondok.hu oldalt.