A rollupok elengedhetetlen eszközök a marketingtervemben

Mikor először hallottam a colornyomda.hu-ról, éppen egy új vállalkozásomat szerettem volna népszerűsíteni. Ahogy az lenni szokott, az ötlet megvolt, a lelkesedés tetőfokon, csak éppen a megvalósítás részletei voltak kissé ködösek. Egyik barátom ajánlotta, hogy nézzek szét a colornyomda.hu-n, mert ők remekül segítettek neki egy korábbi projektjében.

Az említett weboldal első pillantásra is megfogott. Letisztult, könnyen áttekinthető, minden szükséges információ könnyedén megtalálható volt a felületen. Különösen tetszett, hogy a termékek és szolgáltatások széles skáláját kínálják, beleértve a rollupokat is, amelyekre éppen szükségem volt.

A colornyomda.hu-t több dolog is megkülönbözteti a többi szolgáltatótól. Először is, a személyes hozzáállásuk teljesen más. Nem éreztem magam csak egy újabb, névtelen megrendelőnek, hanem úgy, mintha tényleg fontos lenne számukra az én sikerem. Másodszor, a gyorsaság és rugalmasság fogott meg, amivel dolgoznak. Nem kellett heteket várnom, hogy megkapjam a kész termékeket, és még az utolsó pillanatban is volt lehetőség apró módosításokra.

Ugye említettem már, hogy rollup is készült általuk? Ez fontos, ugyanis ezek különösen fontos szerepet játszottak a vállalkozásom népszerűsítésében. A colornyomda.hu munkatársai segítettek kiválasztani a legmegfelelőbb méretet és anyagot, hogy a végeredmény pontosan olyan legyen, amilyet elképzeltem. Ráadásul a nyomtatás minősége is kiváló volt, ami kulcsfontosságú egy ilyen típusú reklámeszköznél.

A projekt során volt egy kisebb riasztótechnikai problémám is az irodámban, ami miatt kénytelen voltam néhány napra elhalasztani a tervezett fotózást, ahol a rollupokat is bemutattam volna. A colornyomda.hu csapata itt is rendkívül megértő volt, és anélkül, hogy bármilyen extra költséget számítottak volna fel, módosították az ütemtervüket, hogy alkalmazkodjanak az új időpontomhoz.

A végeredmény minden várakozásomat felülmúlta. A rollupok nem csak hogy gyönyörűek lettek, de azoknak köszönhetően a vállalkozásom is új lendületet kapott. Számos új ügyfél és partner jelentkezett, akik kifejezetten említették, mennyire profinak találták a rollupokat és az azokon szereplő üzenetet.

Összességében elmondhatom, hogy a colornyomda.hu-nal való együttműködés nem csak hogy megkönnyítette a vállalkozásom népszerűsítését, de egy valódi partnerre találtam bennük, akikre a jövőben is számíthatok. Mindenkinek bátran ajánlom őket, aki minőségi nyomdai szolgáltatásokat keres, legyen szó rollupokról, vagy bármi másról. Az ő segítségükkel valóban kiemelkedhetünk a tömegből.