A cégek esetében kiemelt jelentőségű az autók biztonsága

A biztonság mindig minden esetben az első. Az új irodánk kiválasztásánál is ez volt többek között az egyik legfontosabb szempont. Nem szerettünk volna ugyanis olyan helyre költözni, ahol bár olcsóbbak a bérleti díjak, mert még mindig fejlődik a környék, sötétedés után furcsa, megbízhatónak egyáltalán nem nevezhető alakok randalíroznak a céges autóink körül.

Miután kiválasztottuk a megfelelő létesítményt, be is szereltettünk egy komoly riasztórendszert, mivel sosem alszik az ördög. Illetve igyekeztünk megfelelő céges biztosításra is ajánlatokat bekérni, ami betörés esetén is fizet.

A biztonság ugyanakkor nem csupán arra vonatkozik, hogy nem lopják el az autónkat. A megfelelő felszereltség a balesetek elkerülése végett szintén elengedhetetlen. Na de mégis kinek van ideje minden apró meghibásodás esetén ellenőrzésre vinni a kocsit a szerelőhöz? A flottakezeles.hu többek között ebben is segítséget tud nyújtani, sőt, ha netalán baleset érne bárkit is, autómentőt és csereautót is tudnak biztosítani rövid időn belül. Arról pedig ne is beszéljünk, hogy mennyi időt vesz igénybe ilyenkor az ügyintézés komolyabb kár esetén. Ilyenkor valakinek hosszú munkaórákat kell eltöltenie azzal, hogy telefonál és rohangál egyik helyről a másikra, amit egy-egy pörgősebb időszakban egy cég sem engedhet meg magának, amikor mindenkinek egyszerre 3 feladatot kellene alapból elvégeznie.

Na de a pénzügyi biztonság sem utolsó szempont. Nem szeretjük a túlzott kockázatot, ezért is örültünk, hogy megtaláltuk a flottakezeles.hu írását a nyílt végű lízing lehetséges veszélyeiről. A lízing konstrukció többféle formában létezik, sokak számára talán a tartós bérlet a legismertebb. De az, hogy kinek melyik a legjobb megoldás, sok mindentől függ. Többek között attól is, hogy mennyi gépjárműre van szükség és mennyi időre. Éppen ezért nem elégedtünk meg azzal, hogy megértettük a nyílt végű lízing és egyéb konstrukciók működési elvét, hanem fogtuk magunkat és kitöltöttük a nagyon egyszerű kapcsolatfelvételi űrlapot a cég honlapján.

Hamarosan a személyes tárgyalásra is sor került a flottakezeles.hu-val a céges autók beszerzésével és annak módjával kapcsolatosan. Ez nagyon tanulságos volt, mivel egyrészt kaptunk egy nagyon jó ajánlatot, amely valóban minden speciális igényünket fegyelembe veszi, másrészt pedig sok hasznos információt is megtudtunk a legújabb piaci trendekkel kapcsolatban. Nekem ugyanis sok kérdésem volt, de látszott, hogy a flottakezeles.hu munkatársa minden tekintetben felkészült a cégautók témakörében.

A szerződést meg is kötöttük, és hamarosan meg is érkeztek a kért céges autók az atombiztos telephelyünkre. Gondoltuk, hogy nem lesz semmi baj, de hát ilyen csak egy tökéletes világban fordulhat elő. Már az első héten kaptunk ugyanis egy levelet, hogy az egyik kollégát megbüntették tilosban parkolás miatt egy olyan városban, ahol sosem járt még a saját autójával se, nemhogy a cégessel! A mellékelt fotó alapján egyértelmű volt, hogy tévedés történt, mert a mi autónk rendszáma 5-re végződik, a képen szereplőé pedig 6-ra, bár a típus, szín, minden egyéb stimmelt. A flottakezeles.hu ezért a kezébe vette az ügy intézését, elküldték a megfelelő leveleket vagy 8 helyre, amit nem tudtam volna a titkárnőre bízni, mert akkor épp szabadságon volt. Így végül nem kellett kifizetnünk a bírságot, helyette továbbra is a termelésre tudtunk összpontosítani ebben az időszakban is. Valóban le vagyunk most terhelve, ezért örülök, hogy a flottakezeles.hu a téli gumik cseréjét is beütemezte már, úgyhogy ezt sem nekünk kell intézni.

Azt hiszem, nem túlzás azt állítani, hogy a flottakezeles.hu-nál valóban teljes biztonságban tudhatjuk a céges autóinkat, illetve az ezekkel kapcsolatos pénzügyeinket.