Riasztóberendezés beszerelése után vízszerelő kellett

Néhány hónappal ezelőtt a településen, ahol éltünk, igencsak megszaporodtak a betörések. Én mindig félős voltam, a férjem pedig sokszor dolgozik éjszaka, így észszerű ötlet volt, hogy szereltessünk be riasztóberendezést. Így én is nyugodtabb leszek, a férjem is, és még hasznos is nyilván az egész, ha látják a betörők, hogy van a házon riasztó, nem nagyon fognak próbálkozni. Sajnos ennek a telepítése nem volt egy olcsó mulatság, de azt gondolom, hogy végül is hosszútávon meg fog térülni. Éppen ezért nem jött túl jókor, hogy vízszerelőre volt szükségünk, mert a csapokkal valami nem volt rendben. A férjem megkért, hogy mivel neki nincsen sok ideje ilyenre, intézzem el a szerelő kihívását. Kérdeztem, hogy ugyan kit kellene kihívnom, hiszen én nem ismerek senkit. Mondta, hogy írjam be a keresőbe, hogy vizgazfutesszerelo24.hu, és ott minden kérdésemre meg fogom találni a választ. Megmondom őszintén, kicsit morogtam, hogy a férjem ezt a feladatot rám hagyta, de aztán belegondoltam, hogy nem árt, ha én is szerzek egy kis tapasztalatot ezen a területen.

Így hát úgy is cselekedtem, ahogy a férjem javasolta. A vízszerelő keresés sikeresen zárult, ugyanis megtaláltam, hogy a vigazfutesszerelo24.hu munkatársai között valóban vannak ilyen szakemberek. Mivel láttam, hogy az oldalon pontosan leírják, hogy miért van szükség egy vízszerelő munkájára, gondoltam, elolvasom, hogy én is kicsit tájékozottabb legyek, ne legyen nekem minden műszaki dolog teljesen idegen. Ha az ember nem boldogul a vízcsövekket, azok csatlakozásával, a csap felszerelésével, vagy bármi más hasonló dologgal, akkor mindenképp a vízszerelőt kell segítségül hívni.

Előfordulhat, hogy a vízhálózat beszerelése közben súlyos mulasztási hiba történik. Ekkor nem csak a fizetendő vízszámlánk költségei ugorhatnak meg, hanem akár az egész épület is veszélybe kerülhet. De nem feltétlen kell ezt a hibát emberi mulasztás okozza, sajnos az idő múlása, a korrózió és a nem megfelelő használat is mind hozzájárulhat a hiba kialakulásához. A régebbi építésű falak és házak esetében a folyamatos szivárgás még veszélyesebb is lehet, hiszen itt már az alap is veszélyeztetve van. Mindezek a szerkezeti problémákon túl nem lehet elmenni az egészségügyi veszélyeken sem, hiszen az előbb említett hibák esetében fennáll a dohosodás és a penészesedés veszélye is.

Ha vízvezetékkel kapcsolatos hibánk van, nyugodtan hívhatjuk a vizgazfutesszerelo24.hu csapatát, hiszen már 32 év szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Biztosak lehetünk benne, hogy nem a mi problémánk lesz az első, amit lát az ott dolgozó kolléga, és biztosan szakszerűen fogja tudni kezelni is. További előny még szerintem, hogy a vállalkozás által kiállított számlákat a biztosító cégek elfogadják, így e tekintetben is vesznek le szerintem az ember válláról terhet. További pozitív dolog, hogy nem a megszokott 8 órától 4 óráig tartó munkarendben lehet csak őket keresni, hiszen 24 órás ügyeleti szolgálattal rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy ha este tízkor történik meg a baj, akkor nyugodtan fel lehet hívni őket este 10 órakor is. Ha nagyon nagy a baj, akár egy óra alatt is a helyszínre tudnak érni. Az olvasottak alapján teljesen igazat adtam a férjemnek, hogy őket kell hívni a problémánk elhárítására. Egy nagyon kedves vízszerelő érkezett ki hozzánk, aki munka közben is mindig magyarázta, hogy mit csinál, tájékoztatott minket. Mi biztos hűséges ügyfeleik leszünk.