A riasztó megszólalt, én pedig szaladtam, de minek?

A feleségemmel úgy döntöttünk, hogy riasztót szerelünk a házra. Valójában ez inkább a kedvesem döntése volt, mert szerintem egy elég biztonságos környéken élünk, ő viszont egy kissé paranoiás.

Végül be lett szereltetve egy riasztórendszer, de valószínűleg túl érzékenyre lett beállítva, mert már attól is beriaszt, ha egy kis állatka átszalad a kerten. Emiatt aztán nekem éjszaka sokszor rohannom kell kikapcsolni, illetve a ház elé is kiszaladok, hogy ellenőrizzem, biztos nem próbáltak betörni hozzánk.

Amit tudni kell rólam, hogy hatalmas lábam van, így nekem külön kihívás olyan cipőt találnom, ami kényelmes és biztos benne a járásom. Eddig nem is nagyon sikerült olyan boltot találnom, ahol ilyen csukákat lehetne vásárolni.

Pár hete, mikor megint megszólalt a riasztórendszer, szokás szerint szaladtam ki az utcára, megnézni, mi a helyzet. Mivel nem igazán volt jó rám a cipő, ezért kibicsaklott a lábam futás közben, és iszonyúan fájt.

Két dolgot is elhatároztam.

Az első, hogy hívok egy szakembert, aki rendesen beállítja a riasztórendszer érzékenységét.

A második pedig, hogy végre-valahára találok egy olyan cipőboltot, mely megfelel az igényeimnek.

Némi kutakodás után felfedeztem az ÓriásShop üzletét, melynek a kínálatában a nagyméretű férfi cipők is megtalálhatóak. És ez nem is akármilyen kínálat! Ez egy hatalmas választék, melynek nem csak mennyiségi, de minőségi szempontból sem hagy senkiben kétséget. Arról nem is beszélve, hogy egyáltalán nem érzem soknak azt az árat, amit ezekért a termékekért kérnek.

Végre rátaláltam arra az üzletre, mely számomra is megfelelő nagyméretű férfi cipőket árul.

Úgy döntöttem, hogy rendelek is magamnak valami profi sportcipőt. Tudni kell rólam, hogy nem szeretek oldalakra regisztrálni, és kicsit tartottam tőle, hogy ezt mégis kötelező lesz megtennem, ha rendelni szeretnék. Ez sajnos elég sok webshopra jellemző. Az orias-shop.hu csapata azonban ezt nem kéri tőlünk, és regisztráció nélkül is van lehetőség a vásárlásra.

Ettől függetlenül hamarosan regisztrálni fogok hozzájuk, mert ha ezt megteszi valaki, akkor részt vehet a VIP programjukban, melynek több előnye is van.

A programban történő részvétel segítségével például ott lehetünk az elsők között, akik a különböző akciókról értesülnek. Ezenkívül az ingyenes kiszállítás feltételei leegyszerűsödnek, arról már nem is beszélve, hogy komoly kedvezményekhez lehet hozzájutni, mikor vásárolunk. Szóval a VIP program miatt igazán megéri regisztrálni, még azok számára is, akik ezt nem szeretik, mint én.

A sportcipőm azóta már megérkezett, és azt kell mondanom, hogy életem egyik legjobb döntésének bizonyult az ÓriásShop kiválasztása. Mindenhova ebbe a cipőbe járok, mert a többi már szörnyen kényelmetlennek tűnik ezek után.

Valószínű, hogy pár hét múlva veszek magamnak valami komfortos papucsot is tőlük, hogy otthon is kényelmesen mászkálhassak.