Lakossági pályázat napelem telepítésére a napelempalyazatok.hu-val!

Nehogy bekapcsoljon a riasztórendszered ettől a szuper lehetőségtől, mert szinte már rablásnak számít, olyan könnyű feltételekkel juthatunk napelemekhez otthonunknak! Egy lakossági pályázat keretein belül, mely az energiatakarékonyabb otthonok érdekében jött létre, lehetőségünk van egy minimum 500 000 Forintos, maximum 5 000 000 Forintos támogatás igénybevételére. Természetesen vannak bizonyos feltételek, melyek elengedhetetlenek a pályázás sikerességéhez, azonban aggodalomra semmi gond. A napelempalyazatok.hu oldal nem csupán a precíz helyszíni felmérésről gondoskodik, hanem a papírmunkában is tud majd segítséget nyújtani. Készen állsz arra, hogy kicsit rendet tegyél otthonod tetején, akkor ez a cikk neked szól!

Először is talán térjünk ki arra bővebben, hogy pontosan mi is ez a lakossági pályázat, amiről szó van. A napelempalyazatok.hu oldalon megtalálható a rövid leírás és a főbb feltételek, de jobb kétszer leírni mint egyszer sem, így most mi is elmondjuk röviden, hogy miről szól. A Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitel elnevezésű pályázat természetes személyek számára igénybe vehető támogatási lehetőség, mely 2021. februárjától van újra érvényben. Ez a 0%-os kamatozású hitelkonstrukció a Pest megyei és budapesti lakosokat érinti, számukra érhető el ez a pályázat minimum 500 000 Ft és maximum 5 000 000 Ft értékben.

Ez a hitel az otthonunk energiahatékonysága érdekében jött létre, hiszen fordítható napelem rendszerek és napkollektorok telepítésére, hőszivattyúk beszerelésére, hőszigetelésre, nyílászárók cseréjére és még a fűtési rendszer korszerűsítésére is. Tehát minden olyan tevékenység ide tartozik, mellyel csökkenteni tudjuk házunk vagy lakásunk energiafelhasználását a környezetszennyezés mértékének csökkentése által.

A pályázat feltételeinek szerencsére nem lehetetlen megfelelni, ugyanis a Magyar Fejlesztési Bank által kínált hitelt mindenki igénybe veheti, aki rendelkezik 10% önrésszel és vissza tudja téríteni az összeget maximum 20 év alatt. Azonban a napelem telepítéséhez ezek nem elegendő feltételek, otthonunknak is át kell mennie a próbán, melyet a napelempalyazatok.hu egy helyszíni felmérés keretein belül fog tesztelni.

Le kell ellenőrizni az alaprajzot, a tetőszerkezetet erősségét, dőlésszögét, tájolását. Ezen felül azt is vizsgálja a cég, hogy van-e bármi a környéken, ami árnyékot vethetne a napelem rendszerre, mint például fák vagy akár egy nagyobb kémény. Amennyiben nem alkalmas a háztető arra, hogy napelem rendszert telepíthessünk, nem kell elbúcsúzni a lakossági pályázattól, mivel van más megoldás is.

lakossági pályázat
Nem csak a tetőre lehet napelem rendszereket telepíteni!

A cég átveszi velünk a különböző alternatívákat is, melyek szóba jöhetnek, mint például a garázstető vagy esetleg egy földre szerelhető állványrendszer.

A helyszíni felmérés során és a szakemberekkel való egyeztetés során nagyon fontos minden olyan tényezőt szóbahozni, mely befolyásolja a ház energia felhasználását, ugyanis ők majd ez alapján fogják kikalkulálni a szükséges rendszer méretét és inverter kapacitását. Példának okáért az is fontos, ha a közeljövőben bővül a család, vagy esetleg klímát, új gépeket szeretnénk beszerezni. Sokszor elfelejtik ezeket a fontos tényezőket közölni a szakemberekkel és sajnos az ilyen hibák miatt plusz költségbe hajszolhatja magát a család.

Amennyiben megnőtt az energiafogyasztásunk és nem lett előre jelezve, akkor a napelem rendszer nem fogja fedezni a számlákat, bővítenünk kell a rendszert. Viszont egy rendszer bővítése magának az inverternek a cseréjét is jelenti, ugyanis nem lehet egy kisebb teljesítményű invertert megtartani egy olyan rendszerhez, melyet nem tud kiszolgálni kellő képpen. Ekkor van, hogy a napelemek költsége a duplájára nő csak azért, mert a tulajdonosok nem szerettek volna első alkalommal kicsivel többet áldozni a napelemekbe.

Szerencsére azonban a napelempalyazatok.hu minden veszélyre felhívja a figyelmet és korrekten tájékoztatják az ügyfeleket. Aggodalomra semmi ok, ez a profi csapat mindent fejben tart és nem feledkezik meg arról, hogy a legfontosabb az elégedett ügyfél. Ha pedig esetleg nem értenénk a papírmunkához vagy a pályázatokhoz, akkor is készségesen állnak rendelkezésünkre, ugyanis több éves szakmai tapasztalatuk van ebben is!

Ez a kiváló, minőségi és profi cég minden szempontból kiváló választást jelent mindenki számára, meleg szívvel ajánlom őket. Látogass el a napelempalyazatok.hu oldalra és vedd igénybe a lakossági pályázat kedvező hitelkonstrukcióját még ma!