A Panasonic hőszivattyúval újrahangolt otthon

Számomra az otthon több, mint négy fal és egy tető. Ez egy hely, ahol a komfort, a riasztóval megalapozott személyi biztonság és az mind energiahatékonyság nélkülözhetetlenek. És 2024-ben, igen, én már az utóbbit is különösen hangsúlyozom. Ezért amikor úgy döntöttem, hogy beruházok egy új fűtési rendszerre, a választásom egyértelmű volt: a Panasonic hőszivattyú kellett nekem! Sok jót olvastam már róluk… Pedig ekkor még nem is tudtam, milyen jó kivitelezőt is képes leszek találni ehhez!

A döntéshez vezető út persze nem volt mindig egyenes, az internet bugyraiban nagyon el lehet keveredni, de ebben a bejegyzésben szeretném megosztani veletek, hogyan találtam rá aztán a Pacohaus.hu-ra, és milyen tapasztalatokat szereztem velük. Mert ők voltak azok, akiket a legtöbben dicsértek a környékemen ebben a témában, bárhol is keresgéltem.

Minden online utazás valahol elkezdődik, az enyém a Google keresőben. “Hőszivattyú telepítés” kulcsszavakkal indítottam, és sok dolog átnyálazásával végül tehát a Pacohaus.hu oldalára tévedtem, mint egyre egyértelműbben körvonalazódó választásként. Az oldal átlátható, ügyfél-orientált dizájnjával és megközelítéseivel azonnal magával ragadott engem is. A termékek és szolgáltatások könnyen áttekinthetőek voltak, ami nagyban megkönnyítette a tájékozódást.

A Panasonic hőszivattyúk híresek megbízhatóságukról és energiahatékonyságukról, de a Pacohaus oldalán található részletes termékleírások és az esettanulmányok még inkább meggyőztek. Eleve többet kaptam belőlük és jobbakat, mint bárhol máshol. Ami azért megnyugtató és jó érzés olyanoktól, akik eleve maguk a kivitelezők is egyben. Kiemelten fontos számomra, hogy a fűtési rendszerem környezetbarát legyen, és a Panasonic rendszerei ezen a téren is kiemelkedőek, én legalábbis úgy tudom.

Ami igazán megkülönböztette a Pacohaus.hu-t más szolgáltatóktól, az a személyre szabott tanácsadás volt. Ami a későbbiekben is megfigyelhető maradt. Nem csak ámítanak, tényleg nagyon profik és korrektek. Különböző blogcikkszerű leírásokban megvilágítják nekünk, mi teszi szerintük őket jó kivitelezőkké és egyben kereskedőkké és én mindezt visszaigazoltnak éreztem. Már az első telefonhívás során az tűnt fel, hogy valóban fontos nekik, hogy a legmegfelelőbb megoldást találják meg számomra. Nem csak egy terméket próbáltak rám erőltetni, hanem alaposan megvizsgálták az otthonom adottságait, én pedig kaptam egy részletes ajánlatot, ami tökéletesen illeszkedett az igényeimhez.

A szerelés napja gördülékenyen zajlott. A csapat pontosan érkezett, és minden egyes lépést megmagyaráztak, amit végeztek. A munkálatok után pedig mindennek a helyreállítása is megtörtént, és észre sem lehetett volna venni ezáltal, hogy ott voltak. Ami még plusz, mondhatni a hab a tortán: ha bármit, mondjuk klímát is szereltetnénk velük, ők a későbbiekben is szervizeltetni képesek ilyen minőségben azt. Márpedig ezek a berendezések hosszú-hosszú időkre szólnak, szóval érthető, hogy olyanra szeretnénk bízni, aki öt év múlva is garantálja nekünk a használhatóságát annak a dolognak.

Azóta több hónap telt el, és minden nap hálás vagyok a döntésemért. Az otthonom melege és a vendégszerető atmoszféra mindig újra meggyőznek, a fűtésszámlám pedig jelentősen csökkent. Az igazi megkönnyebbülés azonban a tudat, hogy ez még sokáig így lesz. Hőszivattyún és klímán kívül értenek ők egyébként például még az elektromos fűtőszőnyegekhez is, ami – ha jól jött le nekem – tulajdonképpen a padlófűtést jelenti, szóval sok szempontból, sok mindenkinek ajánlom őket. Mindenképp nézzetek rá az oldalukra, mert rengeteg leírással szolgálnak még azok számára is, akik csak távlatilag tervezik valaminek a kivitelezését, beszerelését.

Panasonic hőszivattyú