Többé nem riasztó az útrögzítés

A minap riasztókat nézegettünk online az új lakásba. Nem is gondoltam, hogy ennyi fajta van, de most mondhatni, kinyílt előttem a világ. A férjem azért jóval jártasabb ebben a témában, mint én, szóval nagyjából ráhagytam ezt a riasztó válogatást, és próbáltam úgy csinálni, mintha érteném a szempontokat, amiket felvázol nekem. Pedig tényleg igyekeztem, de abszolút nem érdekes nekem ez a riasztó dolog…

A férjem más témákhoz is nagyon ért, amihez én például nem, ilyen a nav gépjármű norma kérdése. Amikor először mutatta a roadrecord.hu oldalt, hihetetlen mód rácsodálkoztam, mert egy teljesen idegen, számomra új világ tárult elém. Ők tulajdonképpen egy online útnyilvántartó programot biztosítanak, ami több iparágban, számos cégnél nagyszerű segítség lehet a vállalati járművekhez, plusz az oldalukon még egy nav gépjármű norma kalkulátorral is találkozhatunk. Applikáció is a rendelkezésére áll az érdeklődőknek, ami még inkább megkönnyíti az útnyilvántartást.

Egy helyen megkapod tehát az útrögzítést és a nav gépjármű norma kalkulátort, mi kellhet még? Számomra igazán meggyőzőnek tűnt a RoadRecord applikáció a használatát segítő videók alapján. De nem csak segédvideókat találhatunk, hanem bemutató anyagokat is, így aki még csak hasonlóan ismerkedik a témával, mint jómagam, az mindenképpen az utóbbival kezdje. Szerintem ez egy nagyszerű kis app, ami sokak számára jelenthet szakszerű segítséget.