Amíg a riasztónkat szerelték, gyógyszereket vásároltam a weben

Folyamatosan újítgatjuk fel házunkat, amit pár éve vásároltunk. Minden hónapban igyekszünk valamit rendbe hozni vagy felújítani, ahogyan persze időnk és pénztárcánk engedni. Legutóbb a riasztórendszer volt soron. Régi és elavult volt már, de szerencsére találtunk egy olyan céget, mely vállalta, hogy elvégzi a felújítást és a beüzemelést is.

A szakemberek már reggel óta dolgoztak, de a munka elhúzódott és láttam, hogy már nem lesz időm megejteni a bevásárlást, pedig még gyógyszertárba is szerettem volna menni. Ezért úgy döntöttem, a netről rendelem meg a szükséges gyógyszereket és étrend-kiegészítőket. Az arckrémem is fogytán volt már. Olyan márkát használok, melynek termékei csak a gyógyszertárakban vásárolhatók meg.

Ekkor találtam meg a Prevenció Patika webshopját, mely a www.prevenciopatika.hu oldalon érhető el. Én mindig szeretem elolvasgatni az ilyen webáruházak, szolgáltató oldalak bemutatkozását, mert ott általában sok információt tudok szerezni az üzemeltetők indíttatásáról. Tetszik, ha valaki nem csak terméket árul, hanem ezzel valami más célja is van, például az, hogy elégedett vásárlókat tudjon magáénak. Ez a Prevenció Patikánál is így van, nekem már első olvasatra nagyon szimpatikusak voltak.

A Patika azzal a céllal alakult meg, hogy termékeivel egészségünket fejleszthessük, megőrizhessük, illetve egészségkárosodás esetén mielőbb visszaállíthassuk.

Tulajdonképpen a prevenció kifejezés is ezt jelenti. A Bemutatkozásban le is írják a kifejezés történetét is, amellyel már Krisztus előtt a harmadik században is találkozhattunk. Az uralkodók jellemzően Kínában csak addig fizették orvosaikat, amíg egészségesek voltak. Ha a császár megbetegedett, orvosára halál várt. Ezzel a kis történettel arra próbálnak rávilágítani, hogy betegség esetén nem csak az egészségügyi dolgozóktól kell a megoldást várni, hiszen nagyon sok múlik a betegen is. Orvos és beteg szoros együttműködésével lehet csak legyőzni bármilyen kórt.

A webpatikában gyógyszereket, gyógyhatású készítményeket találunk, de vitaminok, és egyéb az egészség megőrzését szolgáló termékek is szerepelnek a  kínálatban.

Változatos termékkörök, széles választék

A kezdőlap bal felső sarkában találjuk a kategóriák menüpontot, ahol a termékek csoportosítva vannak. Az első pont rögtön a kedvezményes készítményeket tartalmazza, Mesébe illő ajánlatok néven. Itt a havi- és kiemelt ajánlatokat, a közeli lejáratos termékeket találjuk, és azok a készítmények is itt vannak, melyekből, ha egyszerre többet vásárolunk, sokkal kedvezőbb árakon juthatunk hozzájuk. Ezeken kívül találkozhatunk még itt a Béres, a Jutavit, vagy a Vitaplus márka termékeivel is és különféle szezonális ajánlatokkal.

A Gyógyászat menüpont a következő a felsorolásban. Itt a különböző betegségekkel kapcsolatos áruk találhatóak, például allergia, emésztőrendszeri problémák, szív- és érrendszeri betegségek, szemészeti problémák kezelésére.

Az Életmód kategóriában olyan termékek kapnak helyet, melyek segítenek egészségünk megőrzésében és fenntartásában, de akkor sem járunk rossz helyen, ha életmódváltásunkat szeretnénk ezek használatával megtámogatni. Legyen az dohányzásról leszokás, diéta, sport: itt minden olyan készítmény megtalálható, melyek alkalmazásával elérhetjük célunkat.  

Az Intim menüpont alatt megtalálhatjuk mindazokat a termékeket, melyekkel sikeresen kezelhetjük esetleges húgyúti vagy egyéb nőgyógyászati panaszainkat. Ezek mellett termékenységi, intim higiéniás, potencia javító, vagy termékenységet elősegítő készítményeket is vásárolhatunk.

A Szépség kategóriában minden olyan árucikk helyet kap, melyek használata hozzájárul bőrünk, hajunk, arcunk, testünk ápolásához a mindennapi testápolás során. Arckrémek, testápolók, ajakápolók, csípés elleni szerek, kéz- és körömápolók és hajápolók is találhatóak a kínálatban.

A következő termékcsoport a Baba-mama a menüben. Az itt található készítmények édesanyák és kisbabáik egészségét szolgálják. Nagyon széles, mindenre kiterjedő a választék. Legyen szó pelenkázásról, szoptatásról, fogzásról, hasfájásról, itt minden olyan termék megtalálható, mely megoldást nyújthat felmerülő igényeinkre, problémáinkra.  

A Vitaminok között, ahogyan az a nevéből is látható, vitaminokat és étrend-kiegészítők között válogathatunk. A-B-C-D-E vitamin, antioxidánsok, jódos készítmények, magnézium, multivitaminos készítmények kapnak helyet e termékek között, felnőttek és gyermekek számára egyaránt.

Életünk fontos része a vírusok elleni védelem, mely a COVID járvány óta még nagyobb jelentőséget kapott. A Prevenció Patikában minden szükséges eszközt és szert megtalálhatunk a védekezés elősegítésére, legyen az maszk, fertőtlenítőszer, gyorsteszt, gumikesztyű vagy immunerősítő készítmény. Ezeket a dolgokat a Vírusvédelem kategóriája tartalmazza.

Az utolsó a felsorolásban a Dekorkozmetikumok csoportja. Itt olyan márkák készítményeivel találkozgatunk, mint a Vichy, a Bioderma, vagy az Eucerin, de akkor is jó helyen járunk, ha a Bebé, vagy a Dermedic termékeit keressük.

allergia

A honlap felülete esztétikus, és letisztult, 2022-ben harcba szállt az Év Közönségdíjasa címért. Ott a weboldalon lehet is rájuk szavazni, jelenleg is toronymagasan vezetik a voksolást. De ez érthető is, hiszen a képek szépek, minden termékről részletes leírások vannak feltéve. A menü jól szerkesztett, a termékek között könnyű eligazodni, gyorskereső is rendelkezésünkre áll.

Ha mégis több információra lenne szükségünk a készítményeket illetően, vagy bármilyen egészséggel-betegséggel kapcsolatos kérdésünk van, arra is van megoldás. Ugyanis a Prevenció Patika lehetőséget biztosít arra, kérdéseinket szakembereiknek tehessük fel. Orvosok, gyógyszerészek segítenek abban, hogy problémáink kezelésére a legmegfelelőbb terméket találjuk meg. Legyen az bármilyen betegség, allergia melynek kellemetlen tüneteitől minél hamarabb szabadulnánk, vagy immunerősítés például. Ehhez csak egy űrlapot kell kitölteni. Kérdésünkre rövid időn belül választ fogunk kapni.

A vásárlás könnyedén lebonyolítható, a szokásos tennivalóink vannak. Ha kiválasztottuk a termékeket, meg kell adnunk a fizetési és szállítási módokat és véglegesíteni megrendelésünket. A csomagokat a GLS hozza nekünk, csomagpontra, vagy megadott címre. A szállítási díj megrendelésünk összértékétől függ. 6.999.- Ft-ig 1.390,-, 7.000.- és 13.999.- Ft között 890.-, 14.000.- Ft felett ingyenes.

Fizetési módok között nagyon sokféle van, előre utalás, utánvét vagy bankkártyás fizetés többféle bank rendszerén keresztül. Egészségpénztári finanszírozásra is van lehetőség.

Prevenció Prémium Klub is van

Ha még több pénzt szeretnénk vásárlásaink során spórolni, érdemes a Prevenció Prémium Klubhoz csatlakozni. Ez egy különleges VIP klub, ahol extra szolgáltatásokkal és kedvezményekkel várják a vásárlókat. A Klub által nyújtott prémium szolgáltatások az állandó ingyenes házhozszállítás, exkluzív kuponok, egyedi kedvezmények a top termékekre, szakmai blog elérése. A tagsági díj jelképes összegű, néhány vásárlás alatt meg is térül. 30 napos, 100%-os pénzvisszafizetési garanciával ki is próbálhatjuk bármikor.

Nekem nagyon szimpatikus volt a Prevenció Patika bemutatkozása, és szerintem a webáruház mindazt nyújtja, amitől vásárlói elégedetten távoznak, majd visszatérnek, végül törzsvásárlókká válnak. Széles termékkínálat, korrekt árak, egyéb kedvezmények, rövid szállítási határidő. Kényelmes, gyors vásárlás, nem is kell ennél több.

Minden olyan terméket megtaláltam amire szükségem volt, még a kedvenc, jól bevált arckrémemet is. Gyógyszert, vitamint, étrend-kiegészítőt ritkábban, de nagyobb mennyiségben szoktam vásárolni, így, hogy több termék is került a kosárba, a kiszállításért sem számítottak fel költséget.

Közben a riasztósok is befejezték nálunk a munkát. Végül nem is bántam, hogy ez picit elhúzódott, mert akkor nem találtam volna rá a Prevenció Patika szuper webshopjára. Rendelésem néhány napon belül megérkezett a kiválasztott GLS pontra. Örömmel és elégedetten nyitottam ki a csomagot és már akkor tudtam, hogy ezentúl csak innen fogok gyógyszert és vitamint venni magamnak és persze az egész család részére is.