Hőszivattyú is kell egy XXI. századi otthonhoz

Egy nagyon régi, ódon ház falai közt éltünk egészen a tavalyi költözésünk pillanatáig! Szerettük azt a helyet is, de váltani kellett. És óriási váltás is volt az új otthonunk megvásárlása, ahol a riasztótól kezdve a fotocellás autóbejáróig minden volt már, amikor odaköltöztünk. Mihelyst egy ilyen élettérbe kerül az ember – ami fogadni tudja már a modernitás minden elemét – úgy érzi, hogy dimenziót lép. Pedig a nagyobb része nálunk még hátra van… Még mi is tervezünk további fejlesztéseket és nagyon izgatottak vagyunk.

Szerencsére a riasztónak még nem volt szerepe az életünkben, de minden más annyira bevált, hogy a maradék egy-két területen belül is szeretnénk XXI. századi előrelépést, hogy aztán azt mondhassuk hamarosan: tényleg mindennel kész vagyunk, a miénk a környék egyik legfelszereltebb otthona.

Amiben gondolkodunk egy ideje a fűtés terén az a hőszivattyú. Erről is szeretnék majd mesélni, mert nagyon fontosnak találom.

Hőszivattyúkról is egyre többet hallunk egyébként manapság, de ahol mi nézegetjük mostanában ezeket, az a kiskacsaklima.hu címen található webshop. Itt található megannyi leírás is róluk.

Kiskacsáék úgy kerültek a látóterünkbe a feleségemmel, hogy a családunk egyik barátja klímát vett tőlük és nagyon dicsérte őket. Az egész beszerzési folyamatot, és én is azért neveztem őket, a Kiskacsa Klímát ilyen barátian csak “kiskacsáéknak”, mert tényleg nagyon lendületes és barátságos társaság. A hideg profizmuson túl ezt emelném ki. És vannak náluk még további okosotthon-kellékek is, amik az említett dimenziólépést biztosíthatják majd.

A fő vonaluk értelemszerűen a klímának tűnik, de azért a választék tényleg komoly még termékkategóriák és alkategóriák szintjén is. No pláne maguknak a termékeknek a szintjén. A hőszivattyú témakörének pedig javaslom náluk utánaolvasni, mert mi most nagyon hiszünk benne, hogy ez lesz itt a jövő!

Az ilyen eszközökkel való otthoni felszerelkezés és a szakemberektől való vásárlás, akik értik a pontos igényeinket, nemcsak az otthoni rendszerünk hatékonyságát növeli, hanem csökkenti az esetleges meghibásodások kockázatát is. Én hiszek azon kevés ember tapasztalatainak, akiktől rendszerint segítséget és tippeket kérek. Ez a barátunk pedig valóban nagyon jókat mondott a Kiskacsa Klímáról.

A megfelelő helyről vásárolt klímák általában magas energiahatékonysági besorolással rendelkeznek, ami hosszú távon jelentős költségmegtakarítást eredményezhet. Az energiahatékony készülékek nemcsak a villanyszámlát csökkentik, hanem környezetbarátabbak is, mivel kevesebb energiát fogyasztanak és kevesebb szén-dioxidot bocsátanak ki. Vagy egyáltalán nem bocsátanak ki semmit.

A hőszivattyúkkal pedig szintén elérhetjük, hogy végre nem tüzelés útján kell biztosítsuk a téli fűtésünket, hanem megint valami nagyon korszerűre válthatunk!

Én, láthatjátok, hogy lélekben már elköteleződtem. Egy személet mellet, egy vonzó lendületesség mellett, összességében: a technológiai fejlődés mellett. És nagyon örülök, hogy találtam olyan értékesítő partner, akik támogat ebben!