Takarítás felsőfokon

Mióta egyszer otthon megszólalt a riasztó, mert többször is rosszul ütöttem be a kódot, kialakult bennem egy nagyfokú bizalmatlanság eziránt a hangos védekező rendszer felé. Ma is emelkedik a pulzusom, ha csak rágondolok arra ez estére, amikor az házat felvertem a szórakozottságommal. A riasztókkal való kapcsolatom ezzel nem ért véget, sőt, a munkahelyemen is azon kevesek közé tartozom, aki tudják a céges riasztó kódját. Így van, amikor én nyitok, és az is gyakran előfordul, hogy én zárok. Leginkább azokat az estéket szeretem, amikor nem nekem kell beriasztani, amikor elmegyek, hanem a takarítócsapat átvállalja tőlem ezt a feladatot. Hetente kétszer érkeznek hat óra tájban, és ilyenkor mentesülök ettől a számomra stresszes feladattól.

Tegnap este is vidáman, hangosan beszélgetve megérkezett a takarító brigád, és kicsit beszédbe elegyedtünk. Kíváncsi voltam, hogy milyen márkájú eszközökkel dolgoznak, és mennyit fektettek a takarító gépekbe.

A csapat vezetője egy fiatal nő, telve energiával. Elárulta, hogy nem vásárolják, hanem bérlik a gépeket, amikkel takarítanak. Egytárcsás típusra keressek rá a greenwaykft.hu oldalán, és találkozhatok a takarítógépek legjobbjával, ami Taski Ergodisc 165 néven fut.

A greenwaykft.hu weboldalon, a kisgépeken belül az egytárcsások menüpont alatt találom meg ezt a fantasztikus takarítógépet. Ez a látványos modell mindent tud a takarításról: szőnyegen és padlón egyaránt a legmagasabb szinten végzi a munkáját. Komplex takarítási folyamatokat lát el, tisztítást, súrolást, kristalizálást is tud. A Taski Ergodisc 165 egytárcsás gépezet ezen felül elvégzi az alaptisztítást, a sikálást, Spray-tisztítást is lehet vele csinálni, políroz és parkettát tisztít, és még samponos szőnyegtisztításra is képes. Ez a nagy tudású gép bérbe vehető a greenwaykft.hu cégtől, és a segítségével kiélvezhetem a takarítást a legfelsőbb fokon.

Maga a takarítógép tervezése úgy lett kitalálva, hogy minél inkább segítségére legyen a dolgozónak: az irányítókar praktikusan kialakított, a magassága állítható, halkan dolgozik és a rezgéskibocsájtása is csendes, Bekapcsolása nem jár zajjal, és könnyen indítható gépezetről van szó.

Az Ergodisc 165 egytárcsás takarítógép esetében a biztonságra is nagy hangsúlyt fektettek: óvja a kezeket az irányítókar segítségével. Dupla szigetelésének és dupla biztonsági zárjának köszönhetően az elektronikai biztonság is nagyon magas fokozatúra sikeredett.

Az egyszerűség is jellemzi ezt a fantasztikus takarító eszközt. Könnyedén, nagyfokú hatékonysággal dolgozik. A használata egyszerű, a kiegészítőket egyszerűen hozzá lehet csatlakoztatni. A súlyok leszerelhetőek, és maga a gép összecsukható. Ezáltal könnyedén és problémamentesen szállítható és tárolható.

A sokoldalúság is jellemző erre az egytárcsás takarítószerkezetre: a tisztítási feladatok széles palettáját megbízhatóan teljesíti, és gazdag kiegészítő készlet áll rendelkezésre.

A Taski Ergodisc 165 esetében a műszaki adatok is figyelemreméltóak, és ezeket is részletesen elolvashatjuk greenwaykft.hu oldalon. Jó, ha tisztában vagyunk a paraméterekkel a bérbevétel előtt. Megtudhatjuk, hogy mekkora súlya van, hány méterre ér el a kábel, megismerhetjük a fordulatszámot. A zajkibocsájtási és az energiafelhasználási adatokat is közlik, és az is kiderül, hogy az eszköz munkaszélessége hány centiméter.

Nem akármilyen referenciákkal rendelkezik a greenwaykft.hu. A legtöbb márka mindenki számára ismert, akik a kisgépeiket használják a takarításra. Csak néhány a legismertebbek közül kerül felsorolásra a hosszú listából. Közéjük tartozik a Tesco, az Ikea, OBI, Praktiker, CIB bank, Törely, ELMŰ, Interspar. Húsz éve jelen vannak az ipari takarításban, és ugyanennyi év tapasztalattal rendelkeznek a takarítógépek üzemeltetésében is.

Látva, hogy a mi irodaházunkban is mennyire jó munkát végez a Taski Ergodisc 165 úgy gondolom, szívesen ajánlanám más cégek számára is. Mind a szőnyeg, mind a kőfelület estében kifogástalan munkát végez, és nagyon szereti használni a takarító csapatunk is.

Miután ilyen kellemesen elbeszélgettem a takarító személyzettel, nagyon jókedvűen indultam haza. Igaz, a hangulatom könnyedségéhez hozzájárult az is, hogy ma nem nekem kellett bezárni és aktiválni az irodánk riasztórendszerét.