Megszólalt a belső riasztóm, irány a fogorvos!

Persze korábban is észlelhettem volna a jeleket, de az ember egy-egy belenyilallás, vagy egy kis tompa fájdalom után nem gondol a legrosszabbra. Fogorvosukat a legtöbben már akkor keresik fel, amikor elviselhetetlen a fájdalom.

Van egy hely, ahol profi fogorvosok dolgoznak, ahol szakértő kezekben lehetünk, és nyugodtan hátradőlhetünk a fogorvosi székben. Ez a kacsa utca, vagyis a Fogorvos Budapest rendelője. Nagyon sokféle fogászati kezelést végeznek, mindezt alaposan, nagy szakértelemmel és a páciensek nagy megelégedésére.

Érdemes tehát megjegyezni, hogy a Kacsa utcában található a fogorvosbudapest.info rendelője. A honlapjukon a kapcsolat menüpontban egyébként valamennyi elérhetőséget megtalálhatunk a Fogászati Klinikához.

kacsa utca

És ha már itt tartunk, akkor érdemes azt is elmondani, hogy a szakemberek itt mindent megtesznek azért, hogy a páciens elégedetten távozzon, és persze egészségesen. Így vállalnak foghúzást, fogtömést, gyökérkezelést. Esztétikai kezeléseket, fogpótlásokat, fogszabályozást. Egyszóval mindent, ami a fogunkkal kapcsolatos. A Fogászati Klinika szakemberei készséggel állnak a páciensek rendelkezésére.

Aki az ő kezük alá kerül, biztos lehet abban, hogy jó kezekben van. A páciens kezelés közben tudja, hogy pontosan mi történik vele, hisz alaposan megbeszélik, elmagyarázzák. Szerintem ez egy igazán megnyugtató dolog. Főleg úgy, ilyenkor az ember azért egy picit ki van szolgáltatva, nem hiányozna még mellé az, hogy nem tudja, mi is történik vele.

Nekem csak pozitív tapasztalataim vannak a Fogászati Klinikával kapcsolatban, ezért szoktam másoknak is tanácsolni, hogy hozzájuk forduljanak, a Kacsa utcába.