https://felepulok.hu – Ne hagyd, hogy elriasszanak a rémmesék!

A biztonságérzet megteremtése éppoly fontos otthonunk terén, mint az életünkben. Viszont van emberbe szerelhető riasztó? Mi van, ha mindenkit más riaszt? Van, akinek akkor szólal meg a belső szirénája, amikor tudatosul benne, hogy nem tud elszakadni az alkoholtól. Ilyenkor profi segítségre van szükség, azonban sokan megijednek a filmekben látható brutális elvonó sztoriktól. Tényleg ilyen szörnyű lenne minden vagy csak ez is egy tipikus amerikai túlzás? Itt most választ kaphatsz mindenre, de azért spoilerezek is egy kicsit: megkönnyebbülsz. Készen állsz? Akkor lássuk is, hogy mi az a https://felepulok.hu!

A https://felepulok.hu nevéből is adódóan felépülést kínál azok számára, akik nem tudnak elmenekülni az alkohol okozta fojtó rabságból. Szerencsére a megváltást jelentő házban nem kell attól tartani, hogy klinikai körülmények közé kerülünk kényszerzubbonyokba zárva, hiszen gyönyörű zöld környezetben tölthetjük le a programot, mely egyébként 28 napot ölel fel. Ezalatt a majd egy hónap alatt 70 – 75%-os hatékonysággal tudnak felépülni a páciensek, azonban az elhivatott betegek szinte biztosan meggyógyulhatnak a szakértők segítségével.

A ház gyönyörű zöldben fekvő, napfénnyel ölelt faházikó, mely szuper hangulatot biztosít. Nappal beszűrődik a sok ablakon a gyógyító napenergia, este pedig a Hold szürke fénye fogja számunkra tündöklővé varázsolni a belső tereket. A nagyvilág zajától távol, kellemes csendben nézhetünk önmagunkba és pihenhetjük ki az eddigi fáradalmakat. Távol lehetünk a problémáinktól és pont ez az, amire szükségünk lesz. 28 nap teljes „magányra”, ami a gondokat illeti.

Miről is szól a https://felepulok.hu?

A program ára először sokakat lesokkolhat, azonban gondoljunk csak bele abba, hogy mi minden tartozik bele. A szállás egy gyönyörű helyen, teljes ellátás, profi segítség és még külső programok is, hogy ne „csavarodjunk” majd be az egy hónap alatt. Tartalmazza még az utókezelést is a programot követően és a rokonoknak, hozzátartozóknak is biztosítanak egy konzultációt, hogy minél hatékonyabban tudják támogatni a felépülő családtagjukat, szerettüket.

Azonban a teljes folyamatot megelőzi még egy állapotfelmérés és személyes vagy családi konzultációk sorozata. Pontosabban ezek nem a folyamat előtt vannak, hanem már a szerves részét képezik, ugyanis ezek a találkozók fogják felkészíteni lelkileg a pácienst arra, ami rá vár majd az intenzív elvonókúra alatt. A beszélgetések alkalmával azonban a szakemberek is megismerik majd a beteget és pontosan meg tudják majd határozni függősége súlyosságát és kiépítik a feltétlen bizalmat a páciensben, mely elengedhetetlen lesz.

https://felepulok.hu
Ne hagyd, hogy az alkohol befolyásolja az életedet!

A https://felepulok.hu-t böngészve azonban más is található a program leírásán, árakon és egy galérián kívül. Megtaláljuk a közreműködők listáját, akik végig fognak majd minket kísérni a leszokás útján és velünk lesznek szinte folyton a 28 napban. Munkájuk egyben a hivatásuk és örömmel segítenek mindenkinek, akiben benne van a szándék, hogy ténylegesen és végleg búcsút mondjon az alkoholnak. Küldetésük nem más, mint segíteni az elveszetteknek és a meggyötört lelkű felépülni vágyóknak. Vissza szeretnék adni az életbe vetett hitet és adni egy új lehetőséget, hogy teljesen tudják megélni a pillanatokat. Ennél nemesebb célt el sem lehet képzelni, csupaszív és tiszta lelkű emberek dolgoznak itt. Egy tökéletesen összeválogatott csapat.

Bizonytalanok vagyunk?

Amennyiben nem tudjuk, hogy pontosan erre a programra van-e szükségünk, találhatunk számos videóanyagot is, ahol szemügyre is vehetjük azokat az embereket, akik majd velünk fognak foglalkozni. Hiszen ők nem csupán segítenek az embereknek, de napról-napra vívják a saját harcukat is, ugyanis a programban minden egyes segítő felépülő is egyben. Pontosan tudják azt, hogy milyen részt venni a programban és milyen nehéz teljesíteni, nem visszaesni, nap mint nap szembenézni a démonjainkkal. Megértenek mindenkit, aki bekerül és ezt teszi őket olyan elképesztően rokonszenvessé.

Vegyünk erőt magunkon és döntsük el azt, hogy fel szeretnénk-e épülni. Szeretnénk-e egy teljesebb életet élni, ahol a magunk urai vagyunk és nem hódolunk semmilyen káros szenvedélynek. A leépülés azonban nem csupán testileg mutatkozik, hanem lélekben kezdődik. A https://felepulok.hu programja minden felmerült kérdésedre választ adhat, csak elég bátornak kell lenned, hogy feltedd azokat!